KASTAMONU / MERKEZ - Atabey İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

Okulumuz öğretmenleri Belkıs Türk Metin ve Berna Zurnacı Parlak tarafından koordine edilen Stem aktivitelerini https://www.stemschoollabel.eu/group/community/home adresine yükleyerek Stem Okulu olmak için başvuruda bulunduk. Avrupa komisyonu tarafından yapılan incelemede, okulumuzda yapılan STEM etkinlikleri kabul edildi. Okulumuz, Avrupa'da sınırlı sayıda okulda bulunanan,  Stem Okul Etiketini (Stem School Label) aldı.

Mrt

Millî Eğitim Bakan Yardımcımız Sayın Ömer Faruk Yelkenci ilimizi ziyaret etti. Bakan Yardımcımızı öğrencilerimiz ile birlikte karşıladık.

Okul Temelli Sosyal Sorumluluk Çalışmaları Dersi Proje Çalışmamız

Mrt

Okulumuzla ilgili tüm güncel haber ve duyurulara okul web sitemiz ve sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz.

Mrt

Gürcistan, İtalya, Romanya'da ve Türkiye'de Trabzon, Balıkesir, Konya, İzmir'de bulunan ortaok okullarımızla beraber "Lets Play in the Garden" eTwinning projemizi yürütmekteyiz.

Bu kapsamda öğrencilerimiz online ve yüzyüze toplantılara katıldılar.

eTwinning panomuzu oluşturup düzenleyerek güncellediler.

Oyunlarımızın hazırlıklarını yaptılar.

Web 2.0 araçlarını kullanmayı öğrenciler.

Projemizde yer alan oyunları eğlenerek oynadılar ve bunları bizlere anlattılar.

Tüm bunları yaparken İngilizce'yi hayatlarına kattılar.Yabancı ülkelerden ve ülkemizin farklı illerinden akranlarıyla iletişim kurdular.

Mrt

Her yıl 1 - 7 Mart tarihleri arasında Yeşilay Haftası kutlanmakta olup, hafta kapsamında yapılan etkinliklerle toplumun bağımlılık konusunda bilinç ve farkındalık düzeyinin artırılması hedeflenmektedir.

E-Twinning Projemizin online toplantıları devam etmektedir.