Ara

We had "Pupils' Meeting" with all the students and the teachers in our project from Türkiye, Romania and Georgia #letsplayinyhegarden

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Gülcan ÜNVER kuruculuğunda ve öğretmenimiz Özlem YILMAZ yürütücülüğündeki e-twinning projemiz Romanya ve Gürcistan ortaklığıyla projede görevli tüm öğrencilerinin tanışma toplantısını gerçekleştirmiştir. Proje ekibine başarılar dileriz.

Ara

Okulumuz geçen senelerde olduğu gibi 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında da, çeşitli kriterlere göre değerlendirme yapılan "Okulum Temiz Belgesi" ni almıştır.

Ara

Vaki Kuşanmak Projesine bağlı olarak okulumuzda tüm sınıflarda Namaz Ağacı uygulaması yaptık. Namazlarını eksiksiz kılan öğrencilerimize hediyeler verdik, namaz kılıyorum rozeti taktık.

Namaza yeni başlayan öğrencilerimizi de ödüllendirdik.

Ara

Mesleki yarışmalarda, Genç Bilaller Ezan Okuma yarışmasında Kastamonu 3.sü olan öğrencimiz Taha Yasin ÇOLLU'ya Okul Müdürümüz Erol ÇANGIR ödülünü vermiştir. Aynı şekilde, Genç Muhafızlar Hafızlık yarışmasında Kastamonu il 2. si olan öğrencimiz Ayşe Dilara BALCI ve Genç Sada Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasında il 2.si olan öğrencimiz Yavuz Selim YILMAZ'a da ödülleri verilmiştir.

Ara

Kastamonu İl Müftü Yardımcısı Abdullah KÖSEOĞLU ve Şube Müdürleri, okulumuz öğretmenlerinin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlamak için ziyaretimize gelmişlerdir. İl müftü yardımcımız ile öğretmenlerimiz tanışmış, fikir alışverişinde bulunmuşlardır. Sayın Müftü Yardımcımız, İmam Hatip okuumuzun gelişimine katkıda bulunacak her türlü desteğe hazır olduklarını belirtmişlerdir.

Ara

Okulumuzda öğrencilerimize Deniz Feneri İl Temsilcisi Halit BİTKİN tarafından, Kudüs ve İyilik konulu seminer verilmiştir.

Kas

Kastamonu İmam Hatip Ortaokulları arasında düzenlenen Genç Sada Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışmasında öğrencimiz Yavuz Selim YILMAZ Kastamonu 2 si olmuştur.

Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışmasında Ayşe Dilara BALCI, Kastamonu 2.si olmuştur.

Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışmasında Taha Yasin ÇOLLU, Kastamonu 3.sü olmuştur.

Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Kas

Kuruculuğunu yaptığımız e-twinning projesinin ilk online toplantısını yaptık. Atabey İmam Hatip Ortaokulu ve partner okullarımıza hayırlı olsun.

Kas

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında, Türkiye Cumhuriyeti başta olmak üzere bıraktığı essiz eserleri, ilkeleri ve devrimleriyle ilelebet Türk Ulusuyla yaşayacak olan Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk' ün ebediyete intikalinin 85. yıl dönümü olması nedeniyle okulumuzda Ceritoğlu Ortaokulu ile ortak anma töreni düzenlenmiştir.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı coşkuyla kutladık.

Cumhuriyetimizin 100. yılın olması dolayısıyla okulumuzda düzenlediğimiz resim, şiir ve masa tenisi yarışmalarında okul birincisi olan öğrencilerimiz;

Şiir yarışmasında 1.olan öğrencimiz Yusuf ALKAN

Resim yarışmasında 1.olan öğrencimiz Çağla KARAOĞLU

Masa Tenisi yarışmasında 1.olan öğrencimiz Eren KERTİŞ

Ayrıca yine Cumhuriyetimizin 100.yılı dolasıyla düzenlenmiş olan Tekvando Müsabakasında Bölge 1.si olan öğrencimiz Hosseyin Rezai

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının daim olmasını dileriz.

Ekm

Okulumuzda Cumhuriyet'imizin 100.yılı sebebiyle okul içi yarışmalar düzenlenmiştir.

Ekm

Okulumuzda deprem ve yangın tatbikatı ile afet eğitimi yapılmıştır.

Ağu

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Merkezi tarafından okulumuz bünyesinde açılan Kur'an ve Tekvando kurslarımız devam etmektedir

Ağu

Okul Müdürümüz Erol ÇANGIR; 2002 yılında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesinden İngilizce Öğretmeni olarak mezun olarak öğretmenlik mesleğine başlamıştır.  2015 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde ikinci lisans eğitimini bitirmiştir. 2019 yılında Kastamonu Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi programında ´Yatılı Bölge Ortaokullarının sorunları ve çözüm önerileri´ adlı tez çalışmasıyla Yüksek Lisansını yapmıştır.

Okul Müdürümüz Erol ÇANGIR; çeşitli okullarda öğretmenlik görevlerinde bulunduktan sonra Şehit Ünsal Aksoy Borsa İstanbul YBO Müdür Yardımcılığı (2013-2014 ) , Şehit Ünsal Aksoy Borsa İstanbul YBO Okul Müdürlüğü (2014-2023) , İğdir İmam Hatip Ortaokulu (2017-2020) kurucu Müdürlüğü görevlerini yürütmüştür.