Mrt

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ATABEY İMAM HATİP ORTAOKULU 2. DÖNEM 1. ORTAK SINAV TARİHLERİ (GÜNCEL)

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 2 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki Merkezî Sınav'ın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

Mrt

Okulumuz öğretmenleri Gülcan Ünver ve Özlem Yılmaz tarafından koordine edilen eTwinning çalışmaları içerisinde gerçekleşen "Uluslararası Güvenli İnternet Sertifikası (eSafety Label) Etiketi" için başvurduk.

Okulumuz, Avrupa çapında bir akreditasyon ve destek hizmeti olan "Uluslararası Güvenli İnternet Sertifikası (eSafety Label) Etiketi" almak için başvurduğu süreci "BRONZ ETİKET (Bronze Label) " alarak başlattı.

Mrt

Okulumuz öğretmenleri Belkıs Türk Metin ve Berna Zurnacı Parlak tarafından koordine edilen Stem aktivitelerini https://www.stemschoollabel.eu/group/community/home adresine yükleyerek Stem Okulu olmak için başvuruda bulunduk. Avrupa komisyonu tarafından yapılan incelemede, okulumuzda yapılan STEM etkinlikleri kabul edildi. Okulumuz, Avrupa'da sınırlı sayıda okulda bulunanan,  Stem Okul Etiketini (Stem School Label) aldı.

TEKNOFEST 2024 DUYURU

Şbt

02.03.2024 Cumartesi günü saat 11.00'de okulumuzda 2. dönem veli toplantısı yapılacaktır.

Şbt

2024 YILI İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM BURSLULUK SINAVI BAŞVURULARI 13 ŞUBAT - 1 MART TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK OLUP BAŞVURU ŞARTLARI VE İSTENİLEN BELGELER AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR.

BAŞVURU YAPMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLER  EK-1 FORMU VE İSTENİLEN BELGELERİ HAZIRLAYARAK OKUL MÜDÜRLÜĞÜMÜZE BAŞVURUDA BULUNACAKLARDIR.

Destekleme ve Yetiştirme Kursları 2.dönem ders programımız