23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI'NIN 104. YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN.

Mrt

Deneme sınavında dereceye giren öğrencilerimizle gezi düzeledik. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü düzenlendi. Okulumuzun düzenlediği törende başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanı için çarpışmaktan ve ölmekten çekinmeyen bütün askerlerimizi; şiirlerle, tiyatro gösterileriyle ve dualarla andık. Bu duygu yüklü anma töreninde emeği geçen Görsel Sanatlar öğretmenimiz Selin Fışkın, Din Kültürü öğretmenimiz İsmail Dalahmetoğlu ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Mesleki Tatbikat Kulübü Sosyal Sorumluluk projesi olarak Ramazan ayı dolayısıyla "ASKIDA EKMEK"adlı yardımlaşma etkinliğini düzenlemiştir.

Mrt

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü Sosyal  Sorumluluk Projesi  olarak Ramazan ayı dolayısıyla  "Gönül Dolusu Koli"  adlı  yardımlaşma etkinliğini düzenlemiştir.

Mrt

Okulumuz öğretmenleri Gülcan Ünver ve Özlem Yılmaz tarafından koordine edilen eTwinning çalışmaları içerisinde gerçekleşen "Uluslararası Güvenli İnternet Sertifikası (eSafety Label) Etiketi" için başvurduk.

Okulumuz, Avrupa çapında bir akreditasyon ve destek hizmeti olan "Uluslararası Güvenli İnternet Sertifikası (eSafety Label) Etiketi" almak için başvurduğu süreci "BRONZ ETİKET (Bronze Label) " alarak başlattı.

Mrt

Okulumuz öğretmenleri Belkıs Türk Metin ve Berna Zurnacı Parlak tarafından koordine edilen Stem aktivitelerini https://www.stemschoollabel.eu/group/community/home adresine yükleyerek Stem Okulu olmak için başvuruda bulunduk. Avrupa komisyonu tarafından yapılan incelemede, okulumuzda yapılan STEM etkinlikleri kabul edildi. Okulumuz, Avrupa'da sınırlı sayıda okulda bulunanan,  Stem Okul Etiketini (Stem School Label) aldı.